Sauna- ja kokoustilat

Kokous- ja saunatilat

Vauhdikkaiden tapahtumien ohessa käytössänne on Motorspacen päärakennus. Rakennuksessa on edustavat sauna- ja kokoustilat 30 – 40 hengelle. Pihapiirissä on kaksi grillikotaa, joissa lämpiää niin mieli kuin makkarakin. Paikalle hurautat Tampereelta vain 15 minuutissa!

Tilat


Päärakennuksessa on tilava sauna pukuhuoneineen sekä terassi, jossa voi istuskella saunomisen lomassa virvokkeita nauttien. Kesäaikana myös syöminen onnistuu terassilla. Järjestämme tilauksesta ryhmille ruokailut, kahvitukset ja pienemmät purtavat. Päivä on hyvä päättää talon terassilla sijaitsevaan kahdeksan hengen ulkoporealtaaseen, jonka voi saunan yhteydessä tilata käyttöön kesällä ja talvipakkasilla. Tilat soveltuvat erinomaisesti niin kokouskäyttöön kuin vaikkapa polttariporukan illanistujaisiin. Kuumat löylyt ja poreammeen rentouttava kuplinta huuhtovat varmasti pois mielestä arkiset kiireet.

Kokouspalvelut


Motorspace tarjoaa nykyaikaiset kokouspalvelut. Palveluihin kuuluvat nykytekninen välineistö ja langaton laajakaistayhteys. Kokoustilasta löytyy 65 tuuman televisio, johon voidaan kytkeä kannettavia laitteita HDMI-kaapelin avulla, äänellä tai ilman. Asiakaskäytössä on myös Google Cast –sovellus. Tämä suoratoistopalvelu toimii langattomasti tietokoneiden kanssa, joihin on ladattu Chrome-selain. Musiikkia pystyy kuuntelemaan suoratoistopalvelun omaavista puhelimista tai tableteista.

Ruokailu


Nälkä, palaverien pahin painajainen, ei pääse Motorspacella yllättämään. Paikallinen pitopalveluyrittäjä järjestää päivän tapahtumaan ruokailun paikan päälle toimitettuna. Menuvaihtoehtoja löytyy useita suuresta nälästä pienempään. Menuvaihtoehdot löydät täältä.

Myynti palvelee teitä arkisin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-16. Järjestämme tapahtumia tilauksesta.