Paintball

Paintball

paintball – adrenaliiniA!


Paintball eli värikuulapeli on urheilulaji, jossa vastustajat eliminoidaan pelistä merkkaamalla heidät värikuulan osumalla. Laji soveltuu kaikenikäisille (+13v) ja -kuntoisille perusterveille henkilöille, jotka nauttivat jännityksestä eivätkä pelkää värikuulan osumaa.

Jos suunnitelmissasi on tyhypäivä, polttarit, synttärit tai haluat pitää hauskaa perheen / kaveriporukan kesken niin paintball tarjoaa ikimuistoisen elämyksen. Värikuulapelillä on erinomaisen ryhmäyttävä ja yhteishenkeä kasvattava vaikutus.

Pelien ohjaamisesta vastaa yhteistyöyritys SPARTA paintballvuokraamo. Motorspace ja SPARTA paintballvuokraamo ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo useamman vuoden ajan.

karting + paintball = täydellinen kokemus


Tervetuloa viihtymään Motorspaceen koko päiväksi: yhdistämällä kartingin ja värikuulapelin päivästä ei puutu vauhtia eikä adrenaliinia. Suosituin pakettimme on karting kaverikisa + paintball.

HUOM! Lue vuokrausehdot ennen varauksen tekemistä

pelivälineet


– puoliautomaattinen merkkain tarkkuuspiipulla
– suojamaski
500 värikuulaa
– maastohaalarit

Pelitapahtumien yhteydessä mahdollisuus ostaa lisävärikuulia.

pelikentät


Motorspacen alueella sijaitsee 2 erilaista värikuulapelikenttää, jotka palvelevat vuoden. Jokaisella pelialueella on oma taukoalueensa mihin pelaajat voivat ottaa mukaan virvoitusjuomia ym. tarpeellisia asioita

PUKEUTUMISTILAT

– erilliset pukuhuoneet naisille & miehille
– säilytyslokerot
– juoma-automaatti
– bajamaja

Päätuomari


Päätuomarinanne toimii allekirjoittanut, elämysyrittäjä Petteri Sintonen. Ohjaan tapahtumia yli 15 vuoden kokemuksella ja minulle on erittäin tärkeää, että asiakkaani viihtyvät ja nauttivat lajin harrastamisesta.

Jos jokin asia mietityttää sinua tai kaipaat lisäinfo, ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteystiedot

0400 321 433
vuokraus@sparta.fi

Facebook | Instagram

turvallisuus


PAINTBALL POIKKEUSTILASSA?

Paintball on erinomainen liikuntamuoto myös poikkeustilassa, kun pelattaessa & tauoilla noudatetaan THL:n sekä OKM:n ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä.

Järjestämme yksityisiä pelitapahtumia ulkopelikentillämme voimassa olevien kokoontumisrajoitusten puitteissa. Tällä hetkellä (1.4.2021 alkaen) järjestämme pelitapahtumia enintään 50 henkilön ryhmille.

Käytössänne ovat aina huolellisesti puhdistetut ja desinfioidut pelivälineet.

PUKEUTUMISVINKKEJÄ


Haalareiden alle lämpötilaan sopiva hengittävä vaatetus kuten esim.

– urheiluhousut (college / verkkarit / trikoot)
– urheilupaita (t-paita, tekninen paita tai vastaava)
– collegepaita (fleece ei hengitä)

Jos on kylmä ilma niin on suositeltavaa varata mukaan lisäksi seuraavaa

– hengittävä aluskerrasto
– ohut pipo / kypärämyssy

Jalkaan metsässä liikkumiseen soveltuvat kengät, jotka saavat likaantua (esim. hiking/turva/maihinnousukengät ovat hyvät). Talvella / kostealla ilmalla suositellaan säänkestäviä korkeavartisia kenkiä tai kumisaappaita.

Silmälasit mahtuvat maskien alle. Mukavuussyistä ja silmälasien / maskin linssin huurtumisen välttämiseksi suositellaan vahvasti käyttämään piilolinssejä mikäli se on mahdollista.

Myynti palvelee teitä arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-16. Järjestämme tapahtumia tilauksesta.