Karting

Motorspacen ulkokartingradalla on ovaalimutka, joka säilyttää vauhdin tunnun hurjimmillakin ratin veivaajilla. Erilaiset rengastyypit mahdollistavat ajamisen ympäri vuoden. Ajamaan pääsee yhtä hyvin kuivalla, märällä kuin jäiselläkin radalla. Rata-aikoja on tarjolla kerta-ajoihin tai isommalle porukalle. Ryhmille järjestämme tilauksesta Grand Prix -kilpailuja tai kaverikisoja sekä endurance – kestävyyskilpailuita.

Aikuiset


Motorspace panostaa parhaaseen. Uusi asfaltoitu ulkorata ja uutuuttaan kiiltävät karting-autot Hondan nelitahtimoottorilla, 270 kuutioisella koneella ja 10 hevosvoimalla varustetut kiiturit pärjäävät paremmassakin vertailussa. Huippunopeus yltää 80 kilometriin tunnissa, raittiilla ulkoradalla, ilman hengitysteitä kutkuttavia pakokaasuhaittoja. Tuhannesosan tarkka ajanottolaitteistomme erottaa köröttelijät kuskeista. Aikuisten autoilla ajamisen ikäsuositus on 13 vuotta. Kuljettajan tulee olla vähintään 150 cm pitkä. Ennen ajoa käydään läpi turvallisuusohjeistus ja radan säännöt. Varusteiden vaihdon jälkeen on aika siirtyä radalle ja ratin taakse.

Lapset


Motorspace toivottaa myös lapset tervetulleiksi vauhdin pyörteisiin. Lasten karting-autot tarjoavat perheen pienimmillekkin vastassa kutkuttavia vauhtielämyksiä. Lasten autoilla ajamisen ikäsuositus on 5-12 vuotta tai alle 150cm.

turvallisuus


Pukeutumisohje
Motorspacessa ajetaan ympärivuoden. Paikan päältä saatte ajohaalarit, kypärän sekä kypärämyssyn. Omat kengät tulisi tuoda. (Lenkkarit sopivat hyvin ajamiseen). Kylmillä ilmoilla ajajat saavat ylleen lämpimät toppahaalarit sekä paksummat käsineet. (Talvella suosittelemme lämpimiä talvikenkiä). Ajovarusteiden alle kannattaa pukeutua rennon mukavasti ja lämpimästi vuoden aika huomioiden.
Syksyllä sekä talvella radan viereisessä kodassa pääsee lämmittelemään

Muistathan ottaa omat kengät mukaan. Kesällä lenkkarit ja talvella lämpimät kengät.