Karting

Motorspacen ulkokartingradalla on ovaalimutka, joka säilyttää vauhdin tunnun hurjimmillakin ratin veivaajilla. Erilaiset rengastyypit mahdollistavat ajamisen ympäri vuoden. Ajamaan pääsee yhtä hyvin kuivalla, märällä kuin jäiselläkin radalla. Rata-aikoja on tarjolla kerta-ajoihin tai isommalle porukalle. Ryhmille järjestämme tilauksesta Grand Prix -kilpailuja tai kaverikisoja sekä lapsille syntymäpäiväajoja tarjoiluineen.

Aikuiset


Motorspace panostaa parhaaseen. Uusi asfaltoitu ulkorata ja uutuuttaan kiiltävät karting-autot Hondan nelitahtimoottorilla, 270 kuutioisella koneella ja 10 hevosvoimalla varustetut kiiturit pärjäävät paremmassakin vertailussa. Huippunopeus yltää 70 kilometriin tunnissa, raittiilla ulkoradalla, ilman hengitysteitä kutkuttavia pakokaasuhaittoja. Tuhannesosan tarkka ajanottolaitteistomme erottaa köröttelijät kuskeista. Aikuisten autoilla ajamisen ikäsuositus on 13 vuotta tai kuljettajan tulee olla 150 cm pitkä. Ennen ajoa käydään läpi turvallisuusohjeistus ja radan säännöt. Varusteiden vaihdon jälkeen on aika siirtyä radalle ja ratin taakse.

Lapset


Motorspace toivottaa myös lapset tervetulleiksi vauhdin pyörteisiin. Lasten uudet karting-autot tarjoavat perheen pienimmillekkin vastassa kutkuttavia vauhtielämyksiä. Lasten autoilla ajamisen ikäsuositus on 5-12 vuotta tai alle 150cm. Motorspacella järjestät myös hauskimmat lasten syntymäpäivät. Lue lisää syntymäpäivistä tästä.

turvallisuus


Motorspace varustaa kuskit päästä varpaisiin sään mukaan. Tarjolla on ajohaalareiden lisäksi ajokengät sekä käsineet ja tietenkin kypärä myssyineen. Kylmillä ilmoilla ajajat saavat ylleen lämpimät toppahaalarit sekä paksummat käsineet. Rata-alueella on kota, jossa voi nauttia liekkien lämpöisestä loimusta ja seurata samalla kilpailun etenemistä. Ajovarusteiden alle kannattaa pukea rennon mukavasti ja lämpimästi. Omien ajovarusteiden käyttö on myös sallittua.

Suosittelemme ottamaan omat kengät mukaan. Kesällä lenkkarit ja talvella lämpimät kengät.