YAMAHA SIDE-BY-SIDE

Motorspace tarjoaa mahdollisuuden kokea Yamahan kaksipaikkaiset Side-by-Side –ajoneuvot.  Tämä vauhtihirmu tarjoaa hieman erilaista ja uniikkia ajokokemusta kaipaavalle huimapäälle sykkeen nousua ja ruopaisuja sekä mahassa että tiessä. Motorspacen rata on vauhdikkaan veikeä ja haasteita riittää. Yamaha tarjoaa kyydin kuljettajan lisäksi myös apukuskille. Ajoneuvojen omien valojen lisäksi rata on kauttaaltaan valaistu, joten ajaminen onnistuu myös pimenevinä iltoina.

AJAMAAN YAMAHALLA?

750 metriä pitkä rata kierretään yhteensä 10 kertaa kahdessa erässä (2 x 5 kierrosta).  Ajoneuvoja on yhtäaikaisesti radalla kaksi. Ohittaminen on kielletty. Ajo loppuu ruutulipulle, jonka jälkeen palataan varikolle. Tämän jälkeen suoritetaan vaihto, jolloin kyydissä ollut siirtyy kuskin penkille.

Ajamaan pääset siis itse 10 kierrosta ja toiset 10 kierrosta hurvittelet kyydissä! Rata-aika kuljettajasta riippuen noin 20 min/hlö. Kuljettajat allekirjoittavat paikan päällä ajoneuvon käyttölupasopimuksen, jonka omavastuuosuus on enintään 3000€.

 

AMPUMAAN TRAP-KISA?

Järjestämme yhteistyössä Kokkovuoren haulikkoampumakeskuksen kanssa yhdistettyä haulikkoammunta + Yamaha Side-by-Side -pakettia. Tässä paketissa pääset kokemaan haastavan Trap-ammuntakilpailun lisäksi vauhdikkaat kaksipaikkaiset Yamahan Side-by-Side -ajoneuvot jotka eivät varmasti jätä kylmäksi. Kuljetamme ryhmät Kokkovuoreen ja takaisin. Ampuminen tapahtuu enintään 10 hengen ryhmissä.

 

YAMAHA YXZ1000R SIDE-BY-SIDE

Ajoneuvoja

3 kpl

Radan pituus

750 m

Teho

120 hv

Ikäraja

18 (ajokorttia ei tarvita)