Karting

Motorspacen ulkokartingradalla on ovaalimutka, joka säilyttää vauhdin tunnun hurjimmillakin ratin veivaajilla. Erilaiset rengastyypit mahdollistavat ajamisen ympäri vuoden. Ajamaan pääsee yhtä hyvin kuivalla, märällä kuin jäiselläkin radalla. Rata-aikoja on tarjolla kerta-ajoihin tai isommalle porukalle. Ryhmille järjestämme tilauksesta Grand Prix -kilpailuja tai kaverikisoja sekä lapsille syntymäpäiväajoja tarjoiluineen.

Aikuiset

Motorspace panostaa parhaaseen. Uusi asfaltoitu ulkorata ja uutuuttaan kiiltävät karting-autot Hondan nelitahtimoottorilla, 390 kuutioisella koneella ja 13 hevosvoimalla varustetut kiiturit pärjäävät paremmassakin vertailussa. Huippunopeus yltää 60 kilometriin tunnissa, raittiilla ulkoradalla, ilman hengitysteitä kutkuttavia pakokaasuhaittoja. Tuhannesosan tarkka ajanottolaitteistomme erottaa köröttelijät kuskeista.

Aikuisten autoilla ajamisen ikäsuositus on 13 vuotta tai kuljettajan tulee olla 150 cm pitkä. Ennen ajoa käydään läpi turvallisuusohjeistus ja radan säännöt. Varusteiden vaihdon jälkeen on aika siirtyä radalle ja ratin taakse.

Lapset

Motorspace toivottaa myös lapset tervetulleiksi vauhdin pyörteisiin. Lasten uudet karting-autot tarjoavat perheen pienimmillekkin vastassa kutkuttavia vauhtielämyksiä. Lasten autoilla ajamisen ikäsuositus on 5-12 vuotta tai alle 150cm. Motorspacella järjestät myös hauskimmat lasten syntymäpäivät. Lue lisää syntymäpäivistä tästä.

 

 

MS KART RED CONDOR

Suositusikä

13 vuotta

Radan pituus

700 metriä

Autoja

12 kpl

Huippunopeus

60 km/h